Blue

Halløjsa :) Så vil jeg lige vise dig de blå loafers, som jeg shoppede sammen med de grå. De er – om muligt – endnu federe. Og rigtig gode til jeans. Her prøver jeg et par ret anderledes jeans fra Denim Hunter. De ligner fuldstændig jeans, men er faktisk nærmest en mellemting mellem gamasher og sweatpants. Og vildt behagelige at have på. Bortset fra det næsten er synd at skjule den flotte knaplukning, så forestiller jeg mig også de er fede under en tunika eller lang top, som alternativ til leggings.

Jeg ville egentlig vise dig noget helt andet i dag. Men mit kamera nægter at samarbejde yderligere. Jeg har nemlig lige modtaget den oversmukke Tripping jacket i dag. Uuuuha, som den er pæn! Men den må du altså have til gode. Forresten, så kan det godt betale sig at holde øje med Lisen i morgen. Der er en lille overraskelse under opsejling. Det kan have noget med rabat at gøre ;)

Ellers har jeg ikke mere på hjerte i dag. Der er lille-fredag-aften og jeg tror den står på et lille glas hvid og en god film :)

 

Det har jeg på:
Odd Molly Jakke og tunika / Denim Hunter jeans /
Syster P. tørklæde / Stylesnob Bette loafers

Tak for besøget

 

4 kommentarer

 1. Hej Annette,
  Ja, de blå loafers er godtnok fede, og ser rigtig godt ud til dine jeans som både ser ret behagelige og ret seje ud!
  Hvordan er sålen i skoene? Jeg tænker om den er den blød og god at gå på ?
  Kh. Anette

  • Hej Anette
   Ja, det er ret fede :) Altså, sålen er jo helt flad, men der er sådan en form for indlæg ved hælen, der gør at de faktisk er ret bløde at gå i. Giver det mening? ;)
   KH A

 2. Sååå snygga lofers

 3. Hej,
  Det lyder godt, og ja- det giver fin mening :) Så kan jeg godt gå på jagt efter et par af dem ;)
  Kh. Anette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *