Forårets fedeste jeans og lækreste tunika

MosMosh_RudeRiders_3

Udover et pengetræ er mit højeste ønske en tidsstopper. Man skal kunne sætte den til om fredagen – og så fordobler den tiden i weekenden. Sådan at hver eneste time er lige så lang som to. DET ønsker jeg mig. Især nu hvor sommertiden kommer og hugger én af timerne. Det skal jeg altid lige vænne mig til. Og har du tænkt over hvor mange ure man egentlig har, der skal stilles frem? ;)

I dag vil jeg vise dig forårets fedeste jeans. Jeg er flyttet ind i dem. Og flytter ikke ud før de er slidt op. Arrr – ok. Men jeg er altså meget begejstret. De hedder Naomi Glam og er fra Mos Mosh. De er fuldstændig perfekte på alle måder og top-behagelige. De er normale i størrelsen og jeg har dem i str. 29.
Tunikaen er et mesterværk, hvis du spørger mig. Total lækker for sådan én som mig, der elsker batikfarvning og rå print. Den hedder Wheels & Roses shirt og er fra Rude Riders. (Hvis du er hurtig kan du spare 20% på begge dele – sidste chance i aften). Derunder har jeg en basis-silketop fra Rosemunde. Og på fødderne selvfølgelig mine yndlingsstøvler fra Mexicana.

MosMosh_RudeRiders_2 MosMosh_RudeRiders_1

Det har jeg på:
Mos Mosh Naomi Glam jeans / Rude Riders Wheels & Roses shirt / Rosemunde silketop /
Odd Molly solbriller / Mexicana støvler

Tak for besøget

 

2 kommentarer

  1. Uhh jeg så dem godt hos Lisen, men da jeg endelig havde tid til at checke deres side ud var de væk i min størrelse ;o( Sådan er det, bare, man må være hurtig ;o)
    Kh Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *