Today

Lige et hurtigt hej på vej til fødselsdag. Jeg havde egentlig fundet Norton skirt frem, men det føltes helt forkert når der er gråvejr og regnen hænger i horisonten. Så en ældre darling blev fundet frem og kombineret med min favorit-forårsjakke, som jeg lige vil tippe om er nedsat med hele 30% lige nu. Se her. Ja, faktisk er der Midseason Sale på en masse ting, såååå – tag et kig her.

Og til dig, der ikke har set det, så har jeg lavet min egen lille second-hand shop her. Kig indenfor :) Salget går hurtigere end jeg havde forestillet mig – og jeg lægger løbende nyt på.

Det var alt fra mig for nu. Nyd weekenden :)

Today2

Det har jeg på:
Odd Molly Tricolor Dress og Gofigure jakke / By Birdie smykker / Mexicana boots

Tak for besøget

4 kommentarer

  1. Søster Jørgensen

    Hvilken str jakke har du på ?

  2. Pingback:camiseta espa帽a 2014

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *