Dagens

Halløjsa! Nyder du Påskedagene? Jeg gør. Selvom de flyver afsted. I går var vi (igen igen) i Aalborg Zoo. Jeg bilder mig ind at den smukke tigermor sørger. Jeg synes jeg kan se det på hende. Det kan godt være det ikke er noget særlig mange går op i. Men vi har jo fulgt det lille mirakel (tigerungen Mia Mai) fra hun blev født i efteråret og til hun i lørdags døde i en tragisk ulykke. En lille ting i det store perspektiv. Men alligevel så sørgeligt. Ellers var alle andre dyr heldigvis topfriske og mine personlige favoritter, lemurerne havde fået unger ;)
I dag har jeg måttet kæmpe en kamp med min forårshjerne, som kører derudaf med en milliard idéer i timen. Jeg har bare lyst til alt! Og kan slet ikke sortere i rækkefølgen… Lige nu har jeg lyst til at designe kjoler. Jamen – for pokker da – get real?! ;)) Nå, nu kalder manden – han har lavet Påskefrokost. Uhhh, så godt!

Har du husket at deltage i Påskelodtrækningen om et gavekort på 500 kr.? Vinderen trækkes Påskelørdag :)

 

Det har jeg på i dag:
Lindex bluse / Stylebutler silketop / Odd Molly jeans / By Birdie koglekæde

Tak for besøget

4 kommentarer

  1. Linda Henriksen

    Dejligt og varmt påskeindlæg !!

  2. Fantastisk ide at begynde at designe kjoler – er 100% sikker på de vil falde lige i min smag – så bare kom i gang ;-)))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *