Blomster på benene, i vasen og i tankerne

Today_

Dagens gode… Jeg elsker de her chinos. Jeg synes simpelthen bare det er forårets flotteste blomstrede bukser. Og så er de mit eget påskeæg til mig selv :) Jeg har bestilt dem hjem fra Lisen i str. 29. De er liiidt for store i taljen til mig. Også selvom jeg trækker dem ned på hoften – sådan som det er meningen de skal sidde. Og jeg har (desværre) slet slet ikke tabt mig, hvilket betyder at de er lidt store i størrelsen. Bestiller fluks en str. 28 – og krydser fingre for at det mest kun er i taljen de er mindre. For resten sidder stort set som de skal. Eller kan, forstås ;)

Dagens dårlige… Har været til et rigtig skidt møde på skolen. Eller det vil sige, det var ikke mødet der var dårligt. Det var lærernes bekymring for Magnus. Til dig, der ikke har læst med altid, så kan jeg fortælle at Magnus er min ældste søn. 15 år og diagnostiseret med asperger (autistisk) og OCD og hvad dertil hører af “besværligheder”. Jeg synes ellers lige det gik så godt. Med udtrapning af medicin og det hele. Men sådan er det åbenbart ikke helt.
Først blev jeg overrasket. Så blev jeg… irriteret. Og SÅ blev jeg ked af det. Jeg kan ikke gå i detaljer, for så ender det med en bog… Men nu, hvor jeg har snøftet og pudset næse ret længe – nu må der optimisme og blomster i tanker (og vaser). Det her klarer vi også. Selvfølgelig gør vi det. Men åhhhh, så meget man kan græde over ens børn.

Dagens ord:
No one will ever know 
the strength of my love for you.
After all, you know what my heart sounds
from the inside.

Today3Today2

Tak for besøget

Det har jeg på i dag:
Mos Mosh Flower Chinos / H&M basistop / Odd Molly Gofigure jeansjakke / Syster P. tørklæde

13 kommentarer

 1. Linda Henriksen

  Jeg holder så meget af at læse din blog ! Du er en ærlig kvinde , der både skriver om det sjove og det alvorlige .., der er her i livet ! Hold fast i din stil !

 2. Linda Henriksen

  Og jeg må dele denne side , håber det er ok . — ellers sletter jeg den igen.

 3. Fede bukser! Og trist og hårdt at høre (dårligt) nyt om din søn – godt han har en løvemor! ;-)

 4. Maria Fransson

  Fina byxor! Så somriga och snygga.
  Har du sett att nosen på kattens är som ett hjärta? Det var fint tycker jag! Är nosen alltid sådan?
  kram Maria i Stockholm

 5. Så fin du er och underbara bilder som alltid. Hoppas att det löser sig med sonen till det bättre.
  Massa kram!

 6. Hej Annette.
  Super fede bukser du har shoppet, de bliver helt sikkert et HIT :)
  Sender dig og familien en masse positive tanker og energier, syntes det er dejligt du deler her på din blog, både det triste og sjove i dit liv.
  Mange tanker fra vivi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *