Fredag

Jeg har styr på bordpynten til konfirmationen om 14 dage. Hurra (igen)! Jeg mener, jeg tror i hvert fald jeg har styr på det. Jeg har slæbt en masse grams hjem fra Dot. Store, sorte skiferplader, massevis af metalkrukker i flere størrelser, sorte manillamærker, et ukendt antal bloklys i grå og støvet blå, servietter med stjerner og 3 kasser fyldt med spændende fyrfadsstager. Så mangler jeg bare blomster til krukkerne og en kæmpe pose skiferflager… Lyder det ikke som opskriften på et godt og råt konfirmationsbord? :)

Mit outfit i dag er til gengæld ikke helt vildt spændende eller særlig meget hurra. Men det er behageligt, praktisk og et godt sammensurium af nyt, gammelt. Alt i alt “all times favourites”. Jeg har lovet at skrive når jeg har favoritter på. Og det har jeg altså i dag. Det hele faktisk. Allermest mit Birdie smykke og mine Mexicana støvler!

Nu trænger jeg til at flade ud på sofaen. Mon ikke man kan teste om den nye Mynte er drink-klar? hehe… ;)

Fredag2

Det har jeg på:
Odd Molly Grandmas coat og Evergreen blouse
Kön og Mön – verdens bedste jeans / By Birdie frøsmykke / Mexicana boots

Tak for besøget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *