Casual1

Ingen makeup. Ingen BH. Casual hele vejen igennem. Åhhh, så godt det er en gang imellem.
Jeg har fået en ret stor svaghed for 5Preview – og har her sweatshirt-versionen af den fede t-shirt på.
Total behageligt og ret hyggeligt outfit.
I dag har jeg både nået at være på ridetur og på planteskole. Jeg har set på kunst og spist på café. Og gjort hele huset rent. Orrrk, hvor er jeg træt. Manden er heldigvis kommet hjem og nu er det bøffer på grillen… mmmm…

Lige nu er min største luksusbekymring, hvad jeg skal få lavet ved frisøren i morgen. Altså ud over at få klippet spidser. Jeg bliver jo ved med at tænke lidt på det dér med at få klippet pandehår. Alle siger jeg kommer til at hade det, men jeg kan ikke rigtig komme fra det. Jeg skal i hvert fald have en masse lyst i. Dét trænger jeg til!

Det var alt fra mig i dag. Kig ind i morgen og se sommerens smukkeste sandaler ;)

Casual2

Dagens1

Det har jeg på:
5Preview sweatshirt / Stylebutler t-shirt / Odd Molly Wallpaper pants / Birkenstock slippers

Tak for besøget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *