Dagens top fra Hunkydory

Today1

I stor utilfredshed over at sommeren åbenbart er sat på pause, har jeg fundet min vinterfavorit-blazer fra Odd Molly frem. Ellers kan man jo aldrig have en sommertop på ;) Og den her top af én af de lækre af slagsen. Jeg synes faktisk den er noget i nærheden af smuk . Den hedder Ponce Graphic Tank og er fra Hunkydory – og jeg har klikket den hjem i str. medium.
Jeg har efterhånden samlet en mængde fine ting, jeg gerne vil vise dig. Jeg venter bare på en dag hvor der ikke regner hele tiden. Der er eks. en fed stribet kjole, en skjortekjole og den smukke Yolt fra Odd Molly – og så det bedste… tadadaaaa… endnu et par fabelagtigt smukke sandaler!
Men vent… der er mere… jeg har nemlig været så heldig at få fingre i en rabatkode til dig :) Jaaaa, lyder det ikke godt? Meget mere om det senere. Hold øje de næste par dage ;)

Today2

Today3

Det har jeg på:
Odd Molly Uptown Girl Blazer / Hunkydory Ponce top / Mos Mosh Naomi jeans / Mexicana boots

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Maria Fransson

    Fin kombination!
    Kram Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *