En ægte lille-fredag-aften og et tip

MaisonScotch1

Solen er lige gået ned og her er helt, helt stille. Mærkeligt – egentlig – når begge teenagere er i huset. Jeg er helt kvæstet efter en lang dag med masser af aktivitet. Men nu er min venindes konfirmationsbord så også fuldstændig og totalt klar til hendes datters konfirmation i morgen. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvad jeg skal have på til festen. Kæmpe stort luksusproblem – I know :) Nu skal vi spise store-bededags-hveder og nyde en ægte lille-fredag-aften (så længe jeg kan holde mig vågen ;)

I dag prøver jeg den lækre overbløde denimkjole fra Maison Scotch. Mmmmm – der er bare et eller andet over den slags kjoler. Og så er den ovenikøbet en to-i-en-kjole. Arrr – ok, det er måske lidt overdrevet… men det jeg mener er at jeg synes den fed som kjole – altså knappet – men faktisk endnu federe som en slags cardigan. Altså over en anden kjole. Eller en længere top. Eller hvad med top og shorts under? (Hey, det havde jeg slet ikke tænkt på) Her prøver jeg den sammen med en Odd Molly “evergreen” – den gode gamle Chrysalis.  Åh, det var dage, dengang Odd Molly leverede lækker tung silke der ikke blev statisk elektrisk ;)

DAGENS TIP – hvis du ikke allerede har opdaget det – så har Lisen outlet-dage. Alle (over 1000) udsalgsvarer er nedsat med helt op til 60%. Og de to første forårskollektioner fra Odd Molly – SS1 er nedsat med 45% og SS2 er nedsat med 40% Priserne gælder t.o.m. fredag middag – og du kan se alle outletvarerne her >

MaisonScotch2

Det har jeg på:
Maison Scotch Drapey Denim kjole / Odd Molly Chrysalis silkekjole og solbriller
Icon smykker / Cashott sandaler

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Maria Fransson

    Vad fint! Det ser så somrigt och svalt ut.
    Kram Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *