Today3

Kender du de dage, hvor du allerede inden du er stået op, kan mærke at det meste kommer til at foregå i slow motion? Hovedpinen ligger og lurer og øjnene vil bare ikke rigtig åbne sig. Et hurtigt bad og mandens lækre morgenbord (og en masse vand og latte) gør dog underværker. Heldigvis er der gråvejr og jeg har kun to ønsker: Blødhed og stilhed ;)
Jeg har taget mine nye sommerbukser på. De er fra XO og bliver garanteret én af mine sommerfavoritter. Jeg elsker den uens, lettere batikfarvede overflade og den bløde, behagelige og løse pasform, der ikke virker for fyldig – som jeg tit synes sweatpants gør. Og så har de dejligt store lommer, som jeg er ret vild med ;) Du kan se dem hos XO her >

Nu vil jeg lige simre lidt rundt i skoven og se hvad dagen bringer…
Tak for besøget og nyd Pinsen :)

Today2

Today1

Det har jeg på:
Odd Molly Southfork jakke > / Rosemunde top > / XO pants > / Birkenstock slippers >

Tak for besøget :)

PS. – jeg har lagt lidt nyt på Seconhand-shoppen – besøg den her >>

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *