Beach3

Så kom dagen hvor min nye stjerne-bikini blev luftet. Og dagen hvor jeg overskred mine egne grænser. Jeg har nemlig tænk mig aldrig at vise mig her på bloggen i hverken undertøj eller bikini. Men, altså… hvis jeg nu ikke gør det –  hvordan skal jeg SÅ vise dig hvor fin den her bikini er? Og den er altså rigtig fin. Især hvis man er meget underfordelt med de feminine former på øverste etage. Så kommer den minimal-forede top én til undsætning. Den sidder nemlig bare super uanset hvor lidt man har at fylde i ;)
Jeg sidder stadig med et stort smil på efter den korte tur på stranden. Tænk at man kan blive så lykkelig af en lille smule vind, vand, sand og sol… i den lune ende af temperaturskalaen, forstås.

Beach1

Beach4

Beach2

Beach5

Blue Sportswear bikini >  /  Icon smykke >

Tak for besøget

 

14 kommentarer

 1. Gitte Blaase

  Ihh hvor er den sød.. Jeg leder efter en bikini for har ikke haft en ordentlig en i flere år.
  Bryder mig ikke om at have bikini på:-) Og synes altid det er svært at finde en der passer ordentlig. Må jeg spørge hvad str du har den i? Køber som regel overdel i small og underdel i medium, og dette sæt kan man ikke skille ad kan jeg se:-)
  God aften..
  Gitte

  • Hej Gitte :)
   Jeg har taget denne i str. medium. Jeg ville – som dig – også gerne have small foroven og medium forneden, men jeg tog chancen her. Og den passer rigtig fint. Der er ingen tvivl om at det ville være SÅ meget smukkere med mere at fylde i, men sådan er det altså ;)
   Rigtig god aften til dig også.
   KH A

 2. Gitte Blaase

  Ja sådan er det så uretfærdigt:-) Har taget chancen og bestilt den i medium også, og ellers kan den jo sendes retur.. Så håber vi bare på dejligt bikini vejr:-)
  kh Gitte

 3. Godaften

  Hvis jeg så sådan ud i bikini ville jeg aldrig gå i andet hele sommeren

  Jeg kan kun tænke tilbage på dengang for længe siden hvor det var sådan, så se du at få luftet den smukke bikini lige så tit du kan komme til det.

  kh’Mette

 4. Wow! Vackert, inspirerande och modigt. Så fin du är och vilken fin känsla du förmedlar i dina bilder.

 5. Skønt at overskride sine grænser… Bare lidt da;-) jeg selv er glad, har lige nu fundet ud af hvordan jeg kunne ændre mit fulde navn her, når jeg skriver, til kun at vise mit fornavn, da jeg også selv kom til at overskride lidt af mine arbejds/privatlivsgrænser hver gang jeg skrev her fordi flere kunne google;-)))) fnis. Så nu skal grænserne overskrides på anden vis:)) tror det bliver en plade chokolade på sofaen, og så en tur i bikini i weekenden :-)
  Din stjernesag er vidunderlig og sider som skabt til dig. Smukt.
  Kh Vicki

  • Hej Vicki – herligt! Ja, du har jo også et ret specielt navn, så det kan jeg godt forstå. Det er ikke sådan som os andre. Det er jo en ren massebetegnelse ;) Håber du nød chokoladen :))
   KH A

 6. Pift pift hvor er du smækker lækker :-)
  Super FED bikini – skønne billeder som altid – TAK.
  Knus C

 7. Kan godt følge dig med at overskride grænser, og synes du er supermodig ;o) Og jeg ser det “bare” som en fremvisning af en bikini, ikke som noget andet. Og modellen er superfin til dig. Efter jeg fik August hadede jeg at købe bikini, for barmen var skrumpet ind til absolut ikke meget mere end en cherrytomat og intet passede ;o) Men nu er det som om at alderen har gjort lidt – for selvom jeg vejer det samme, så er der kommet bare en lille smule mere fyld, og jeg elsker bh’er fra H&M for her skal jeg bruge en 75C – wheee ;o))) Den mellemste søn siger dog stadig at når han bliver rig skal jeg have ett “boob-job” så jeg kan blive en sexet mor – hihihi de knægter ;o)
  Knus Lone

  • Haha, Lone! Altså de unger :)) Har du ikke fortalt ham at din bh-størrelse ligger over gennemsnittet? ;)
   Knus

   • Hehe – sådan nogle teenagere synes vist bare “jo mere jo bedre” :o))) Tror vist også kun det er hos H&M jeg bruger den størrelse, og dem må jeg jo så bare blive hos så jeg kan bilde mig ind at jeg er vældig barmfager ;o))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *