OddMolly_Skagen1

I går kørte vi til Skagen (igen). Havnen var fuldstændig indtaget af glade svenskere, der vistnok havde deres helt egen fest. I hvert fald var der temmelig meget lyd på ;) Herligt med turister der føler sig hjemme. Det betød bare at der ikke var plads til os. Vi kom heldigvis i tanker om Bryghuset, der har verdens bedste hvede-øl (Nordlys) og udendørs live musik. Det passer lige præcis til mig med en halv liter øl. Bagefter tog vi en tur på stranden – lige nord for byen ved Vippefyret, hvor jeg ret hurtigt faldt i søvn ;) Derefter hjem til to-personers hygge på terrassen med tapas og hvidvin. Ahhh – en god sommerdag!
Jeg havde en ældre silkesag fra Odd Molly på. Blev helt glad da jeg fandt den hængende under en anden kjole i skabet. Tænk at man kan glemme sådan en darling…

Dagens ord:
When someone else’s
happiness
is your happiness,
that is love

Lana Del Rey

OddMolly_Skagen2

Det har jeg på:
Odd Molly Market Dress >  Blue Sportswear Bikini >  Birkenstock slippers >

Tak for besøget

4 kommentarer

  1. :-) :-) fik sådan lyst til at tage til Skagen :-) :-) fandt Skagenguiden frem og fandt en dato ;-) eneste minus ved den smukke lille by forenden af vores land: de følger ikke med udsalget som resten af landet, så jeg kan huske, fra sidste år, at jeg ikke fik shoppet da vi var der sidste sommer.. Fnis.. KNUUUS

    • God beslutning, Vicki :) Nej, det er rigtigt – ingen udsalg. Men så må du forbi Frederikshavn og Dot undervejs – der er masser af udsalg ;) Ellers bliver det jo bare en rigtig billig tur – hehe ;))
      Knus

  2. Maria Fransson

    Jättefin!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *