YellowFerry_Frida5

Selvom der arbejdes hårdt (læs: 3 mænd bygger terrasse ;) er der heldigvis også tid til at nyde strandene. Jeg har muligvis spurgt før: Hvorfor tage sydpå, når vi har SÅ smukke strande herhjemme? Jeg mener, se lige vandet! OK – jeg ved godt der er lidt forskel på temperaturen, meeen alligevel…
I dag vil jeg vise dig den fabelagtige Frida fra Yellow Ferry, som er så nedsat at det er decideret rørende. Den er så fin og enkel og med den fineste lille frynsekant. Frisk og crispy. Og lidt flabet. Kan ikke forklare det anderledes. Elsker den bare.

YellowFerry_Frida3

YellowFerry_Frida4

YellowFerry_Frida2

YellowFerry_Frida6

Det har jeg på:
Yellow Ferry Frida kjole >  Icon smykke >  Rayban Aviator >

Tak for besøget

PS. Mere nyt på Seconhand Shoppen >>

 

2 kommentarer

  1. Ja jeg behøver heller ikke at tage udenlands – men min mand tror simpelthen at livet er omme hvis ikke han kommer til sydlige himmelstrøg! Suk – kunne faktisk godt tænke mig en sommer hjemme hvor vi tog ud og så alt det i det danske sommerland vi faktisk aldrig har set…..må prøve at overbevise ham igen næste år ;o)
    Knus Lone

    • Haha… ja, det kender jeg godt. Sådan havde jeg det også da jeg var yngre. Ingen sommer uden en tur syd på. Men nu er jeg faktisk begyndt at synes det er helt åndssvagt at tage afsted fra Danmark, når der endelig er en reel chance for godt vejr :)
      Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *