Black, classic and wonderful

Wonders_YellowFerry_Mulberry_Birdie_2

Åh endelig! Endelig blev der køligt nok i vejret til at indvi mine nye firbens-prægede støvler fra Wonders. Det dér, det sagde jeg bare ikke… mig, som elsker sol og varme… Jo. For i dag har der været køligt. Og der har regnet. Og altså, de støvler. De er virkelig wonderful. De er ret høje, men pga plateausålen mærker man det overhovedet ikke. Og har du set prægningen? Firben, hedder det. Lige nøjagtig sådan et par støvler, jeg har ledt efter lææænge, så jeg er ret tilfreds, kan du nok forstå. Jeg har klikket dem hjem fra Como og du kan se dem lige her >
Jeg har møgtravlt i øjeblikket – og er ikke verdens flittigste blogger. Håber du hænger på og så skal jeg nok snart afsløre hvad jeg går og pønser på. DET glæder jeg mig til!

Dagens ord:
Ego says:
“Once everything falls into place,
I’ll feel peace.”
Spirit says:
“Find your peace,
and then everything will
fall into place.”

Wonders_YellowFerry_Mulberry_Birdie_3

Wonders_YellowFerry_Mulberry_Birdie_1

Wonders_YellowFerry_Mulberry_Birdie_4

Det har jeg på:
Yellow Ferry Wilma >  Wonders støvler >  Mulberry Bayswater >  By Birdie koglesmykke >

Tak for besøget

10 kommentarer

 1. Vivi Pedersen

  Du ser godt ud som vanlig :)
  Følger dig stadig og er spændt på, hvad du nu har hittet på.
  Fede støvler du har shoppet.
  vh
  vivi

 2. Tak, søde Vivi :)
  Ja – de støvler er virkelig et af de bedste køb, jeg har gjort længe!
  Kh A

 3. Uha de er fine – men tror altså ikke jeg kunne balancere på dem ;o) Er spændt på hvad du har i støbeskeen ;o)
  Knus

  • Hej Lone
   Jamen, jeg var også overrasket… der er slet ikke tale om at balancere – man mærker simpelthen ikke højden når man har dem på. Altså, hvis man slet ikke kan have hæl på, så duer det selvfølgelig ikke ;))
   Knus

 4. De støvler er simpelthen bare søde til den kjole, og de ser lækre ud! Måske jeg snart skal en tur i Como Shoes- der er et rigtig spændende udvalg af flotte sko! Kjolen har også sådan en fin facon, og lynlåsen bagpå er desuden en rigtig god effekt :) Flot kombination :o)

  • Hej Anette
   Tak :) Ja, jeg tror også kombinationen er rigtig fin med strømpebukser når der bliver lidt koldere. Jeg ville ønske jeg boede lidt tættet på Como – jeg må “nøjes” med webshoppen.
   KH A

 5. Gitte Blaase

  Super flotte støvler:-) Hvordan er de i størrelsen?
  kh Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *