OddMolly_Wonders2

Én af efterårets fedeste cardigans (som underligt nok hedder en sweater) er den her fra Odd Molly. Jeg er bare helt vild med at den er knappet på skrå – og så den smukke ryg, som jeg ikke nåede at tage billeder af, før kameraet løb tør for strøm. Kikset, I know. Men jo – jeg synes den er ret lækker. Jeg har taget den i str. 2 og må sige at jeg ikke kunne have den mindre. Ligger ellers normalt mellem 1 og 2 – men Odd Molly har altså reguleret deres størrelser i de sidste par kollektioner, så en 2’er vitterligt ER en 2’er og ikke en lille 3’er, som man nogle gange har oplevet.

Mine dage flyver som altid fra mig. Synes det er helt ekstremt i øjeblikket. Med en autistisk teenager der nægter at gå i skole, et kommunalt system der svigter og mig selv midt i et karriere-skift. Jooo – jeg kunne godt bruge nogle flere timer i døgnet. I morgen går turen til Århus – måske får jeg mulighed for at Instagramme lidt. Og så kan du jo kigge ind og se hvad jeg går og roder med ;)

Dagens ord:
You can close your eyes to
the things you don’t want to see,
but you cannot close your heart
to the things you don’t want to feel.

Johnny Depp

OddMolly_Wonders1

OddMolly_Wonders

OddMolly_Wonders3

Det har jeg på:
Odd Molly Snowman sweater >  AJ117 tunikabluse >  Mos Mosh Naomi jeans >  Wonders støvler >

Tak for besøget

11 kommentarer

 1. Gitte Blaase

  Hvor ser du godt du:-) Feeed cardigan og så til de støvler og et par fede jeans.. Super flotte billeder..
  Ha en dejlig aften.
  Knus Gitte

 2. Sikke en flot cardigan!- og nogle smukke Dagens ord af Johnny Depp :) Held og lykke med det hele samt gode ønsker herfra..
  Kh. Anette

 3. Vilken flott cardigan! Verkligt snygg! Jag såg att det är ylle blandning i den – blir det inte knolder på stickningen när man har använt den ett tag? Jag tycker Odd Molly verkar lite dåligt med kvaliteerna på stickat ylle. Stämmer det?
  Kram Maria i Stockholm

  • Tak, Maria :)
   Uh, jeg ved endnu ikke om cardiganen fnuldrer (som det hedder på dansk ;) Jeg synes faktisk Odd Molly’s lambswool er en god kvalitet, som ikke fnuldrer mere end andre. Jeg har en del i skabet, som jeg synes ser fine ud. Tror måske de tynde strik er lidt værre.
   Kram

   • OK, då kanske jag ska prova något ylle ur denna kollektionen. De var väldigt fina stickade plagg tycker jag. Go fredag önskar jag dig!
    Kram Maria

 4. Den er superfin cardiganen ;o) Håber for dig at det hele falder lidt til ro for dig. Har selv haft den mest rolige 11/2 uge jeg har haft i årevis efter at mellemstemanden er flyttet hjemmefra. Ikke bekymringer over hvornår han kommer hjem, ikke irritation over hvor frygteligt værelset ser ud, ikke bekymringer over om han nu besøger de “ikke så gode” kammerater. Men en indvendig ro – både fordi han er ude at syne (men ikke sind) men også fordi jeg ved at han er igang med noget han selv har ønsket. Ja – der bliver festet – ja de gamer halve nætter, men ja – det er ude af mine hænder, og jeg skal bare stole på at han klarer det ;o) Og så kommer han hjem i weekende til 2xfødselsdag her i huset – selvom han ikke mente han kom hjem før til jul ;o)))
  Knus

  • Tak, Lone :) Ja, jeg håber også det hele snart bliver bare en lille smule mere roligt. (Men heller ikke for meget – så bliver det jo kedeligt, ikke? ;) Uha – du kan tro jeg kan forestille mig hvordan du har det. Hvis der er noget der kan give indvendig uro, så er det når der er noget der ikke er helt som det skal være med ens børn. SÅ dejligt at høre at det går godt hos jer :)
   Knus

 5. Åh,så vackra foton!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *