Engen2

Det er det samme hvert år. Jeg venter og venter og passerer jævnligt engen, hvor de plejer at blomstre. Og nu (efter ufatteligt meget regn) var de der endelig! Elegante, skrøbelige og i en helt fantastisk lilla farve. Jeg ved ikke hvad de hedder, men jeg er vild med dem. Der er også en sjælden sommerfugl, der elsker dem. Men det må du ikke sige til nogen, for så kommer der bare nogle naturfredningsmennesker og freder endnu mere af vores jord ;)
Nå – men jeg er smuttet igen. Manden er lige ankommet efter 4 dage til søs og er afsindig sulten. Menuen står på herremenu: store bøffer og rødvin. Det sidste er vigtigt.

Dagens ord:
I’m realistic.
I expect miracles.

Engen4

Engen3

Engen5

Det har jeg på:
Chill Norway strik / AJ117 Projeckt tunika / Denim Hunter jeans

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Tack för fin inspiration!
    Kram Maria i Stockholm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *