Et åndehul med svampe og køer

Skovtur8

Naturen er fabelagtig. Helt udtørret og sprød efter en lang og varm sommer. Og efter nogle dage med regn vælter der frem med svampe. Nogle af dem endda meeega-store… Og en hel majsmark!! Arrr – okay – måske er det bare fordi vi ikke lige har gået der i et stykke tid, at vi ikke har opdaget den. Men det var virkelig en overraskelse at træde ud af skoven og forvente den store, kendte eng med brombær – og så blive mødt af flere meter høje majs…
Og så kom køerne. Jeg tror faktisk bare det er teenagere. Ikke helt voksne. Kvier, må det være. Afsindigt nysgerrige. Med totalt våde næser. Fnysende og og helt vildt nervøse. Jeg bliver drillesyg med det samme. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at stampe hårdt i jorden, så hele flokken spjætter og løber 4 skridt væk. Og lige langsomt nærmer sig igen. De er bare så søde…

Skovtur10

Skovtur7

Skovtur6

Skovtur12

Skovtur9

Bær over med mig. Jeg har siddet inde ved Mac’en hele dagen. Jeg ved godt jeg har troldehår OG at jeg ligner én der er 3 bade og lige så mange nattesøvne bagud ;)

Skovtur11

Skovtur4

Skovtur13

Skovtur2

Skovtur5

Skovtur3

Muuuhhh

 

 

5 kommentarer

  1. Super smukke billeder som altid – nyder dem hver gang – TAK <3
    Knus C

  2. Laila Andersen
  3. Smukke billeder – og søde køer (drillepind ;o) Kan se at jeg har glippet et par indslag – har vildt travlt for tiden – men har fluks tilmeldt mig din hjemmeside – glæder mig til at se hvad det bliver for en webshop ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *