OddMolly_ByBirdie_4

Pludselig kunne jeg huske det. Konkurrencen om at finde den største vandpyt. Grusvejen forenden af villavejen i Nørre Uttrup var bedst. Der var virkelig store vandpytter, når der havde regnet hele dagen. Det gjaldt om at tage tilløb, lave et kæmpe hop og lande midt i pytten, så vandet stod ud til alle sider. Da jeg var barn, var vandpytterne på grusvejen så store som søer. Man kunne næsten være bange for at gå ud i dem. De var jo helt mudrede og tænk hvis de var meget dybere end man egentlig kunne se. En dag tog det overhånd. Jeg kunne ikke modstå lysten til også at prøve at lande på bagdelen i den største pyt. Dengang havde man almindeligt tøj på i al slags vejr – og jeg er ikke sikker på at min uldstrik og cowboybukser nogensinde kom til live igen. Jeg må lige huske at spørge min mor om hun egentlig skældte ud… ;)

Jeg arbejder stadig – næsten hele tiden – med at gøre shoppen klar til åbning.
Har du set at du allerede nu kan tilmelde dig Facebook-siden her > og følge lidt med i hvad der sker. Og hvis du endnu ikke har tilmeldt dig nyhedsbrevet, kan du gøre det ved at sende din mail til info@acorns.dk

OddMolly_ByBirdie_5

OddMolly_ByBirdie_3

Det har jeg på:
Odd Molly Feel Real Sweater >  Sibin Linnebjerg striknederdel
Ilse Jacobsen gummistøvler / By Birdie silketørklæde >

Tak for besøget :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *