OddMolly_Garcia_10Feet_7

Geniale jeans fra Italien! Fuldstændig bløde og vildt lækre at have på. Som om man altid har haft dem. Lige fra første dag, man tager dem i brug. Og så synes jeg altså priserne er til at komme over. Prøv at se her >
Jeg har kombineret med en lækker top fra 10 Feet, der er både fin og rå på samme tid. Og så den underskønne Snow Angel strik fra Odd Molly. Lige en cardigan efter min smag!

Ja, det kan måske godt virke lidt… hvad hedder sådan noget… når man roser noget man selv sælger? Men altså, jeg mener det. Lige så vel som jeg kun viser – og omtaler – noget jeg virkelig kan lide her på bloggen. Lige sådan er det med det, jeg sælger i shoppen. Ellers ville jeg slet ikke have lyst til at sælge det. Så – altså… jeg mener det. Det er faktisk ret vigtigt for mig, det håber jeg du forstår. Eller var det det alt for indviklet skrevet? ;)

Og – HOV – har du forresten husket at tilmelde dig nyhedsbrevet inde på shoppen? Vi har nemlig netop aktiveret to forskellige velkomstrabatter, som du får koderne til når du tilmelder dig – hehe – yes… lusket, ikke? :)
Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet lige her >

OddMolly_Garcia_10Feet_5

OddMolly_Garcia_10Feet_3

OddMolly_Garcia_10Feet_4

OddMolly_Garcia_10Feet_2

Det har jeg på:
Odd Molly Snow Angel cardigan >  10 Feet Mixed Top >  Garcia Celia Blue Grey Jeans >  Wonders støvler >

Tak for besøget :)

 

 

4 kommentarer

 1. Så läcker höstkombination! Ser verkligen mjuk, varm och superhärlig ut!
  Jag har varit inne och tittat på din nya webshop idag – den ser ju helt fantastisk ut! Stort och Varmt Grattis!!! Jättefina bilder, mycket bra blandning av produkter med en fin känsla och riktigt bra prisnivå. Klara, vettiga produktbeskrivningar och fantastiskt fina inspirationsbilder i både lookbooken och i shopbloggen. Ser fram emot att handla hos dig!
  Stor kram
  Mia i Skåne

 2. Takk for superinspirerende bilder! Hvordan er angel cardigan i str? Har du str 1 el 2? Skulle ønske vi var med i EU så kunne jeg handle lekre jeans hos deg uten å drukne i norsk tollgebyr etterpå. Garcia jeans ser lekre ut! Mvh Mona

  • Tak, Mona :)
   Angel cardigan er almindelig i størrelsen. Jeg har den i str. 2 – det bruger jeg næsten altid i lambswool-strikkene fra Odd Molly.
   Du kan handle hos mig UDEN dansk moms, som er 25%. Den fratrækkes automatisk når du indtaster din adresse :) Garcia jeans er vildt lækre. Man bliver helt afhængig af dem ;)
   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *