Smukke Skagensten

Skagen1

Jeg får aldrig nok af Skagen. Og sådan en oktoberdag med grå himmel og brusende hvide bølger – og saltvandet hængende i luften som tæt tåge, er stranden bare ufattelig stemningsfyldt. I går var der endda 16 grader. Surrealistisk egentlig.
På den her strand findes Danmarks smukkeste sten. Ja, jeg blev faktisk enig med mig selv om at der kun var smukke sten. Uanset hvilke farver og størrelse, man kan li’. I går var der en flok hvide marmorsten (tror jeg) der ville samles op. De lå bare dér og lyste og jeg har vist underholdt med før, hvordan jeg ikke kan lade den slags ligge. MÅ man egentlig samle sten på stranden? (Ja, siger Google – har jeg lige set ;)

Skagen5

Skagen7

Skagen6

Skagen3

Skagen4

Skagen2

Skagen8

Tak for besøget :)

2 kommentarer

  1. Vilken duktig fotograf du är! Jag besöker ofta din sida för att få njuta härliga bilder :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *