OddMolly_Container3

I dag er jeg fyldt op af så mange tanker at jeg har det bedst på overfladen. Kender du det? Det duer ikke rigtig at tale. Eller skrive. Stilheden er bedst… Åhh, så godt det er med weekend. Endda en af dem hvor planerne kun omfatter ridetur og zoobesøg ;)

Dagens ord:
My heart is at ease
knowing that, what was meant for me
will never miss me
and that what misses me
was never meant for me.

OddMolly_Container2

OddMolly_Container1

Det har jeg på:
Odd Molly Volcanic Hoodie (2) >  Container Fatima skirt >  By Birdie Ti Amo silketørklæde >
Sneaky Fox kashmir strømpebukser >

Happy weekend :)

 

6 kommentarer

 1. Nyd din weekend i fulde drag ;o)
  Knus

 2. Gitte Blaase

  Hej
  Vil lige kommentere den flotte cardigan.. Den er lækker:-) Har opdaget at OM butikken i Kbh er lukket:-( Øv øv. Det var gerne der jeg tog ind for at prøve og se med fingrene:-( Så nu er jeg nødt til at køre til Lisen, men okay så kan vi jo få en hyggelig lørdags tur ud af det.. Har skiftet lidt mellem Kbh og Helsinge når jeg skulle se og prøve.. Ved du om der åbner en ny OM butik et andet sted i Kbh?
  God søndag aften..
  Knud Gitte

  • Hej Gitte
   Ja, den er virkelig lækker! Smuk og afslappet på samme tid. DET elsker jeg bare :) Ja – Odd Molly butikken i København er lukket, desværre. Den lå åbenbart ikke centralt nok. Jeg ved ikke bestemt om der åbner en ny – men det er jo at håbe. Ellers er du jo også altid velkommen hos acorns.dk – selvom det kan betyde lidt bytteri – så er der jo altid en løsning ;))
   Tak – og rigtig god søndag aften til dig også :)
   Knus

 3. Jeg faldt lige over din blog, og hvor er det fedt at se en modeblog som enten ikke er totalt hvad-HM-og-Vero-Moda-lige-har eller helt totalt ‘skandinavisk enkelhed’!
  Jeg er ikke selv til Odd Molly’s stil-univers, men synes det er fedt at se nogen som tør noget andet end sort-med-sort-med-gråt :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *