For Christmas

BayswaterBuckle

Jeg sukker altid lidt når jeg besøger Mulberry. Hvis der er noget der virkelig kan vække må-eje-begær hos mig, så er det Mulberry’s tasker. Lige meget hvor irriteret jeg bliver over at de er SÅ dyre, lige så meget kan jeg finde på historier om at man jo også kan have dem forevigt-agtigt og aldrig bliver træt af den formidable kvalitet og det klassiske design.
Åhhh ja…. Jeg tror bare lige jeg sukker lidt videre… ;)

PS. Har du deltaget i Elsk-hjertet-lodtrækningen, som udtrækkes i morgen – du kan deltage her >

Billede og film er lånt fra Mulberry.com 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Åh, ja… jag är helt enig. Mer Mulberry till folket. :) Eller jag menar mer penge.
    kramar och trevlig kväll

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *