Odd Molly Icon – Prespring 2015

OddMolly_Icon_skirt_jacket1

Begejstringen vil ingen ende tage! :) Gider du ikke læse om Odd Molly, så er du advaret nu. Dette her indlæg går nemlig nok under katagorien total Odd Molly-nørderi.
For jeg ER virkelig begejstret. OK – jeg ved godt jeg har nemt ved at blive begejstret – men her er der virkelig tale om godter. De er også i den pebrede ende, det ved jeg godt. Men hold-nu-lige-op, det er guf. Icon nederdelen er simpelthen så smuk. Og hvis du spørger mig – har den en helt perfekt længde. Lad dig ikke snyde af at den ikke sidder lige super på alle billederne. Der blæste jo en kvart pelikan i dag (typisk når solen endelig kigger frem). Den matchende Icon cardigan er et helt kunstværk. Og jeg elsker bare at den har lynlås. Begge dele er håndlavede – derfor prisen. Under cardiganen har jeg Buffet Blouse, som jo er en gentagelse af en ældre bestseller. Det er gået ret godt, synes jeg. Modellen er helt løstsiddende og simpelthen bare supersød. Behøver jeg sige at jeg er vild med at kanterne er grå. Jeg går i fuldstændig match-fnidder når jeg ser hvor fin den er til nederdelen (bær over med mig ;). Og jo – så opdagede jeg jo også lige at Chilled dunjakken også matcher både nederdel og bluse. Rungende klapsalver! Ej – sorry… Men, som jeg startede med: Jeg er begejstret :) Og så var jeg endda lige ved at glemme den bedste opdagelse i dag: Strømpebukserne! Kashmirstrømperne fra Sneaky Fox i den sort-melerede farve matcher nederdelen fuldstændig. Tjuhej, hvor det går :))

OddMolly_Icon_skirt_jacket2

OddMolly_Icon_skirt_jacket4

OddMolly_Icon_skirt_jacket3

Det har jeg på:
Odd Molly Chilled Jacket (2) >  Odd Molly Icon cardigan (2) >  Odd Molly Buffet Blouse (1) >
Odd Molly Icon skirt (2) >   Sneaky Fox Love You Kashmir-strømpebukser >   Apair støvler >

Tak for besøget

 

4 kommentarer

  1. Superflot sæt ;o)))

  2. Hej Annette, ser godt ud…
    Hvad er forskellen på den dunjakke du har på og den nye.? Tænker du jeg skal have str.3 ? :)

    • Hej Liselotte
      Tak :) Denne dunjakke er fuldstændig samme model som den nye. Forskellen består kun i at den nye er sort og lidt mere blank i overfladen. Jeg tror str. 3 vil være fin til dig. Har du ikke lidt mere foroven i forhold til mig? ;) Send mig en besked hvis du vil prøve 22698871

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *