OddMolly_ByBirdie

Pakket godt ind begav vi os afsted i noget der kunne have været snestorm. Dagen var spist godt igang med den slags morgenmad man kun har ro til om søndagen. Som altid skulle der arbejdes lidt. Der skulle samles, hentes og bringes. Og byttes småkager. Så nu har jeg også et lille lager af vanillekranse. Den bedste slags med masser af mandler. Besøget i zoo var herligt. Altid nye historier. Og endnu en helt ny dyrebaby i form af en ulden giraf. Vidste du at giraffer er gravide i 14-15 måneder? Og at en tigerunger også får både massage og kiropraktor-behandlinger? Jeg har taget alt for mange billeder og må lige sortere…
Ualmindelig træt sidder jeg så her og vrøvler.
På Facebook så jeg at min gamle gymnasiekammerat havde udgivet en digtsamling. Jeg elsker ord. Men digte plejer ikke at betage mig. Jeg måtte dog alligevel lige se hvad hun kunne. Jeg er åndeløs. SÅ godt, det er. Alene titlen: “At gå stille med virkeligheden”. Smag lige på det…
Og dette uddrag:

Det ligner ruiner,
men det er bare livet,
levet, forrevet, fortrudt.

Det ligner ruiner,
men det er bare sten,
med dem skal du bygge et nyt.

Forfatteren hedder Rikke Kirchheiner. Bogen kan købes her > og digtet er lånt fra den gratis uddrag download.

Nyd Adventssøndagen

PS. Jeg fandt glad ud af at min gamle Odd Molly Molly Colbert-kjole (som jeg egentlig havde sat til salg) matchede Horizon-cardiganen > perfekt :) Dertil By Birdie tørklæde > og Bumper støvler.

 

4 kommentarer

  1. Ulla Søgaard

    Sikke en skøn paraply;)))))
    Kh. Ulla

  2. Så godt den lille giraf på Instagram – den er da bare SÅ nuttet ;o))) Og dejligt med småkagebyttedag – der er bagt pebernødder herhjemme (som jeg ikke kan lide ;o( ) og så har vi hjemmebragte vanillekranse og jødekage fra Tylstrup Bageri (de er faktisk ret gode af købe-kager at være ;o))
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *