Odd Molly Spring 15: Icon cardigan and Far-away skirt

OddMolly_ss15_Icon-jacket_Far-away-skirt1

I dag prøver jeg en ny Odd Molly kombination. Det er nok ingen hemmelighed at Icon-cardiganen er én af mine favoritter. Her prøver jeg den lyse udgave sammen med Far-away nederdelen og en multo-lækker modal-skjorte fra Garcia. Både cardigan og nederdel har jeg i str. 2 – og begge dele er normale i størrelsen, synes jeg.
Garcia. Kender du ikke mærkert, så kan du evt. tage et kig her > Jeg havde godtnok en fornemmelse af at Garcia lavede lækre sager, men efter jeg har fået mærket i shoppen, må jeg overgive mig fuldstændig. Design, pasform og kvalitet er perfekt. Og så synes jeg jo (muligvis fordi jeg har vænnet mig til Odd Molly-priser) at Garcias priser er fantastiske.

Nå – det var vist nok tøjfnidder for i dag. Jeg skal faktisk arbejde nu. Forbereder åbning af preorder til den næste Odd Molly kollektion. Den er ikke så stor. Men virkelig, virkelig go’! ;)
Tak fordi du kiggede ind.

OddMolly_ss15_Icon-jacket_Far-away-skirt2

Odd Molly Icon Cardigan (2) >  Garcia Modal shirt (M) >  Odd Molly Far-away skirt (2) >
By Birdie Nordkraft silketørklæde >  Mulberry Bayswater >

Iskrystal

Take care

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *