ByBirdie_OddMolly_4

Der er bare et eller andet over sådan et vildt vejr, der ruller sig ud som det har gjort de sidste par dage. Jeg ved godt der er en kronprins der er kørt over en bro på et tidspunkt hvor ingen andre måtte. Og der er kommet noget vand ind, dér hvor det ikke skulle. Og vores hestes hegn er ødelagt pga at et meget langt grantræ, der blev lidt træt. MEN… det ER da lidt mere spændende end en stille vintersolskinsdag. Det synes jeg altså bare. Ligesom det tit er skurken i en film der er den mest interessante karakter. Overraskende. Utilregnelig. Og slet ikke til at undgå at blive betaget af…

Dagens spørgsmål:
Would you like you,
if you met you?

 

ByBirdie_OddMolly_3

ByBirdie_OddMolly_2

By Birdie Kashmirtørklæde >  Odd Molly Horizon Dress (2) >  Sneaky Fox uldstrømpebukser >
Chill Norway cardigan  /  Primeboots

 

Tak fordi du kiggede forbi

2 kommentarer

  1. Vildt vejr er fascinerende – ja – men jeg HADER blæsevejr – bliver helt stresset af den der lyd. En snestorm er på en eller anden måde anderledes – men der der evindelige lyd kan gøre mig helt bims ;o) Og så kunne jeg nu godt tænke mig noget ordentlig vinter med frost og sne i stedet for det her grå og fugtige vejr – det bliver man da deprimeret af i modsætning til sneen der får alt til at lyse op (og nej – vi fik næsten ikke noget sne i julen – desværre ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *