Sort-hvid fredag og en lille rabatkode

OddMollyCrockett-dress_Mojo3

Endnu en dag med et vejr der skifter hvert minut. Jamen, så hit da med noget sne, for pokker! Yes yes – be carefull what you wish for… men jeg ønsker mig bare lidt. Bare lige her i januar og februar. Sådan til pynt, du ved.

I dag er jeg hoppet i den skønne Crockett Dress. En rigtig Odd Molly-klassiker. Jeg får helt dårlig samvittighed over at jeg end ikke har haft den pakket ud tidligere. Men jeg vidste jo slet ikke at den have pailletter! Love it. Jeg har et par ældre merinoleggings på, en ganske almindelig underkjole (så falder bomuld bedst, synes jeg) og mit nye favorittørklæde. Jeg er til fals for modal. Ganske enkelt.

Og så til rabatkoden:
De næste 48 timer kører Acorns en rigtig god rabat.
Der gives 10% på alt
– også allerede nedsatte udsalgsvarer.
Brug koden: 48X10 og rabatten fratrækkes med det samme :)
Rabatten gælder ALLE varer i kategorien her >

Vær opmærksom på at varer fra By Birdie og Odd Molly preorder er undtaget.

OddMollyCrockett-dress_Mojo

OddMollyCrockett-dress_Mojo2

OddMollyCrockett-dress_Mojo4

Odd Molly Crockett Dress (1) >  Mojo Reindeer scarf >  Odd Molly merinoleggings / Sancho Boots >

Tak for besøget – hav en fantastisk weekend

3 kommentarer

 1. Lone Skjoett

  Hej Annette, se lige den her, ligner meget Odd molly synes jeg
  Vh. Lone

  http://www.mocaclothing.dk/daisy-loose-shirt-grey.html

  • Hej Lone
   Jo – det er da totalt rip off :)) De skal vist passe lidt på med ikke at få et par sager på halsen. Kan se der er flere styles der er “lånt” fra andre designermærker ;)
   KH A

 2. Lone Skjoett

  Ja det er vildt. Tøjet får de fra Italien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *