OddMolly-horizon1

Ja – spørgsmålet er ment i bogstaveligste forstand. Hvad drømmer du om når du sover? Kan du huske det? Eller forsvinder det lige så snart du er rigtig vågen? Kender du det der med at drømme noget der er så… underligt… og følelsesbetonet, at man næsten ikke kan ryste det af sig? Historien er som regel noget vrøvl. Men den følelse du havde i drømmen bliver hængende. Jeg kan huske da jeg var meget yngre. Der drømte jeg tit at jeg var blevet forelsket. Og den der totale sommerfugle-fnidrende følelse kunne hærge ens hjerne i flere dage. Der var engang én der sagde til mig at dem man møder i drømmen – dem møder man faktisk. Altså sådan at forstå at vedkommende du drømmer om også har drømt om dig. Arrrr – det er altså lidt for langt ude for mig. Dvs. Richard Gere skulle have drømt om mig uden nogensinde at have mødt mig? Hehe… Har du også hørt at hvis man har drømt en rigtig god drøm, så skal man ikke fortælle den til nogen – for så går den ikke i opfyldelse. DET virker ikke. I så fald opererer drømmeverdenen i hvert fald med rimelig lange tidshorisonter. Dén drøm jeg havde i nat var underlig. Der var ingen sammenhæng. Den kan ikke genfortælles, for den giver ikke mening. Men følelsen. Den hænger ved. Og den er go’.
I dag var jeg alt for længe om at komme ud og lave billeder, så du må bære over med den grumsede kvalitet. Har jeg nævnt at jeg for alvor er gået i gang med at spare sammen til et nyt kamera? Her kan man virkelig tale om at trænge til en opdatering. Jeg har været ved at regne på hvor mange billeder jeg egentlig har taget med Mr. Canon. Og jeg må sige han har gjort det godt. Ikke én eneste gang har han svigtet. Det er kun memorykortet der har lavet vrøvl af og til. Og det er jo ikke hans skyld. Nu gælder det bare om at drømme om at jeg får et nyt kamera – og så ikke sige det til nogen ;)

OddMolly-horizon2

Odd Molly Horizon cardigan (1) >  Garcia Riva heavy used black jeans (29) >
By Birdie silketørklæde >  Wonders støvler >

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *