XO-Parajumpers-AJ1-bybirdie2

Nejjj – nu smelter sneen! Hulk og snøft. Eneste fordel er at der så er helt forårsagtigt udenfor. Hele skoven summer af liv og underlige små lyde. Og fuglekvidder! Jeg er sikker på enhver ornitolog ville blive helt stresset af at høre alle de forskellige fugle, der bor her. Og hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro min nabo var en tropisk fuglesamler.
I dag er jeg hoppet i et lækkert og fuldstændig afslappet sæt kombineret af gamle klassikere fra klædeskabet og et par nye bukser. Det er faktisk lidt af et udsalgskup fra shoppen. Lyder måske lidt åndssvagt, men jeg havde faktisk glemt jeg havde de fede bukser til at ligge. Jeg har en tendens til lige at tage nogenlunde det samme på fra morgenstunden. Så går jeg i gang med at arbejde. Skal jo ikke ud af døren (hehe). Og så… lidt op ad dagen finder jeg tit på at skifte til noget andet, når jeg kommer til at se at jeg ser alt for kedelig ud. Det vil jeg lave om på. Nu vil jeg være fiks fra morgenstunden. Så fiks som jeg nu kan være. Yes!

XO-Parajumpers-AJ1-bybirdie

XO-Parajumpers-AJ1

XO-Parajumpers-AJ1-bybirdie3

Parajumpers vest (old) similar >  AJ117 Project tunic (old) similar >  Sancho boots (old) similar >
By Birdie smykke (old) similar >  XO XtraOrdinary Peacock Pants (M/udsalg) >

 

Iskrystal

Tak

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *