Odd Molly Spring 2015 favoritter

OddMolly_presummer15-collage

1/ Fast-lane dress >   2/ Fast-lane shorts >   3/ Lovely Knit, multi >   4/ Icon skirt >

De kommer efterhånden lige oveni hinanden… de forskellige drops fra Odd Molly. Og bortset fra at jeg synes det er lidt svært at holde styr på, så er det faktisk ret fint – sådan kombinationsmæssigt. Hvis altså man – som jeg – er forevigt forelsket i Odd Molly ;) Modeller og farver fra de enkelte delkollektioner går mere end almindelig fint sammen. Eks. er jeg vild med at sætte Fast-lane blusen sammen med Icon skirt. Som igen er super sammen med den nye Chillax cardigan.

Har du set at der  er åbnet for forudbestilling på drop 3? Se lige her >

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *