Vintergækker2

Der er kun én ting der er bedre end sne i februar. Det er når der pludselig er forårsvejr. Solen har skinnet fra en klar blå himmel og temperaturen kom helt op over 8 grader. Vintergækkerne pibler frem og fuglene kvidrede om kap. Det lyder næsten som starten på et eventyr…  :)
I dag indvier jeg endnu én af mine forårsfavoritter, Lets Do It Knit – som jeg egentlig ikke var vild med ved første øjekast – men som lige så stille sneg sig ind på mig. Jeg har altid haft lidt af et problem med frynser. Jeg kan ikke forklare hvorfor. Jeg kan nok ikke huske det. For nu elsker jeg dem. Det giver bare den her cardigan et eller andet ekstra lækkert. Jeg har valgt str. 1 da jeg synes den er rigelig lang både på ærmer og selve længden i dén størrelse.
Det var alt fra mig efter en weekend hvor jeg føler mig rigtig godt og grundig brugt. I morgen skal jeg til et vildt spændende møde, som jeg nok skal fortælle mere om senere. NU vil jeg flade ud med en kat på maven ;)

OddMolly-Lets-do-it-knit

Odd Molly Lets Do It Knit (1) >  Mojo Reindeer scarf >  Odd Molly jeans og Mexicana boots

Vintergækker

Tak for besøget :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *