Paisley skirt, casual knit and harlequin scarf

ByBirdie-Container-CopenhagenLuxe3

En eller anden har hugget min energi. Jeg er bare fuldstændig flad de her dage. Jeg tror jeg skal i gang med det gamle morgen-citron-vand ritual (se mere her) Et eller andet må der i hvert fald gøres. For det kan da ikke passe man skal i gang med motion igen. Ej, hvor jeg synes det er svært at samle sig op til en løbetur når man er træt. Måske er jeg bare beregnet til at gå i hi om vinteren. Er der forresten nogen der har prøvet det der med citron i kogt vand? Jeg sidder lige og beslutter mig for at begynde i morgen. Der skal jeg i øvrigt også til healing. Måske hun kan hjælpe lidt energi tilbage i kadaveret ;)
I dag kunne jeg ikke vente længere. Jeg måtte bare indvi den smukke forårsnederdel fra Container. Jeg havde egentlig forestillet mig den med en enkel t-shirt og flade sandaler på en solskinsdag – men synes altså er mindst lige så fin med hyggestrik og støvler til.

ByBirdie-Container-CopenhagenLuxe2

ByBirdie-Container-CopenhagenLuxe1

By Birdie tørklæde >  Copenhagen Luxe Mohair cardigan >  Container Gida skirt >

 

Stadig skarp forfulgt af den grå skat med krølle på halen…

Mis2

Mis1

Tak

4 kommentarer

 1. Der er også en der har hugget mine energi – eller også har jeg så travlt på jobbet at der ikke er noget energi tilbage bagefter – måske er det det ;o) Har aikke prøvet vand/citron – tager troligt mine 3 LongoVital hver dag – og har ikke haft en sygedag i over 2 år – så de hjælper (dog ikke på energien kan jeg mærke ;o)

  Go WE
  Knus

 2. Så läcker outfit. Scarfen, scarfen, scarfen gillar jag jättemycket. <3
  Det är detsamma med tröttheten här, den är otrolig så jag ska köpa lite vitaminer tror jag.
  Kramar och ha en fin kväll,
  <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *