Odd-molly-lets-do-it-knit4

Er det ikke bare umådeligt rart at der er forår igen lige om lidt? Jeg nåede lige akkurat en lille natur-snuse-den-forårs-agtige-luft-ind-tur mens solen gik ned. Jeg ville egentlig ud allerede i morges – men tid løb fra mig – og hver gang jeg var på vej ud, stod regnen ned i stænger – og jeg rendte desperat rundt og forsøgte at fotografere de store perfekte lysende regnbuer der kom og gik. Jeg har haft vildt travlt i (også) i dag. Der vælter bare ind med varer til shoppen. Det er jo en sand fest. Den ene efter den anden kasse er fyldt med lækkerier. Der skal fotograferes, beskrives, tales med kunder, pakkes ordrer osv osv. Jeg elsker det! Det er nok også derfor tiden flyver :) Og hvad gør det, når dagene bliver lysere og lysere og længere og længere. Åhhh – som jeg dog er fan af forår.

Dagens ord:
The human spirit needs places
where nature has not been rearranged
by the hand of man

Odd-molly-lets-do-it-knit2

Odd-molly-lets-do-it-knit1

Odd-molly-lets-do-it-knit3

Odd-molly-lets-do-it-knit5

By Birdie Zebra scarf >  Odd Molly Lets Do It Knit (1) >  Odd Molly Embroided Blouse (1) > 
Sancho Boots

4 kommentarer

  1. Underbart och vackert! De där orden.
    Ha en fin fortsatt vecka.
    kramar L

  2. Super smukke Annette ❤️
    Pift pift
    Knus C

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *