Grumset fredag med nye Molly’er

OddMolly-blt-pants

Halløjsa. Så skulle man ellers godtnok se mig se godt forsovet ud – hehe :)) Jeg rendte lidt rundt omkring mig selv i morges og vidste ikke lige hvordan jeg skulle prioritere. Men var lige så happy over den seneste landing fra Odd Molly, så jeg måtte snuppe et par hurtige billeder. Deraf den grumsede kvalitet. Håber du alligevel kan se hvor fede de nye B.L.T bukser er. Men jeg må indrømme at det ikke er nemt at danne sig et ordentligt indtryk af Twenty-four-seven-blusen, som altså bare har den lækreste lyse sandfarve. Et perfekt par, hvis du spørger mig :)
Jeg må videre – nu skinner solen jo. Familien er lige straks hjemme. Der mangler stadig støvsugning, oprydning. Og ja… en hel masse mere…

OddMolly-blt-pants1

Odd Molly Twenty-four-seven Blouse (2) >  Odd Molly B.L.T pants (2) >

Rigtig god weekend :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *