Blue-gustav-lace-cardigan

En ret grumset fredag – rent vejrmæssigt. Og ret blå – rent tøjmæssigt. Har forsøgt at lave en aftale om mindre grumset vejr i morgen, når jeg har indkaldt fotograf og 6 modeller til udendørs fotosession. Forventer helt klart det bliver sådan. Har nemlig lige lært at man kan forberede held ;) Har ellers altid troet jeg var én af dem der skulle arbejde rigtig hårdt for at få ting til at lykkes…
I dag er jeg jo så ret blå. Kan godt lide at den samme farve går igen i forskellige strukturer. Og så er jeg altså bare ukuelig fan at blonde-jeans-kombinationen. Men jeg kender mindst én der vil spørge: “Annette, hvorfor har du købt dine jeans i et nummer for store?”. Jeg har det bare bedst i jeans der ikke er malet på. Og jeg synes altså at de her jeans er topfede uanset.

Tak fordi du kiggede ind. Håber du får en fantastisk god forårsweekend :)

Blue-gustav-lace-cardigan1

Gustav cardigan (38) >  Gustav blondetop (36) >  Garcia Lora jeans (29) >  Birgitte Munch kæde >  
Decadent taske >  Mexicana boots >

 ♥

4 kommentarer

  1. Fede billeder, Annette :) De passede på en eller anden måde lige ind i det countryagtige-nummer jeg lige hørte på Spotify da jeg klikkede ind på indlægget. Det må være de fede jeans, og det blå look :) Flot!
    Kh. Anette

  2. Åhhh det top og den cardigan har jeg længe haft et godt øje til – synes det ser flot ud – og nu bliver jeg så bekræftet i det ;o) Nu mangler jeg bare finanserne ;o))) Fedt sæt – også bukserne – jeg har det ligesom dig – jeg HADER ålestramme bukser ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *