4 kommentarer

 1. Sad og bladrede i det i går – det er et kanon flot stykke arbejde du har lavet – hatten af for det – wauw ;o)
  Skønne fotos og lækkert tøj ;o)
  Knus

 2. Mette Mikkelsen

  Kære Annette
  Et helt utroligt flot magasin, og så så stort, er virkelig imponeret. Og dit valg af naturlige smukke almindelige mennesker, og dyr, gør det meget mere interessant end mange af de andre. Et rigtig godt valg. Eneste lille opråb er, at alle modeller er samme str, nemlig medium, kunne være dejligt med lidt variation i str, så alle kan være med

  Rigtig god weekend
  Kh
  Mette

  • Kære Mette
   Tusind tak :)
   Jeg synes faktisk der er stor variation i højde og drøjde selvom næsten alle modellerne selv er str. medium (der er også en XS). Og man kan nok sagtens forestille sig hvordan man selv ville tage sig ud i tøjet i sin egen størrelse, ikke? ;) Og overordnet er tanken at få givet tøjet lidt mere liv :) Håber det er lykkedes.
   Rigtig god weekend :)
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *