Mine forårsfavoritter #1

Today2

Der er nogle styles, der bare er så gode, at de kommer ind under kategorien favoritter. For mit vedkommende er det når farver, form og behagelighed går op i en højere enhed. Har du fulgt med her længe, ved du at jeg bare ikke duer til helt stramme jeans. Jo jo – det ser vildt flot ud – men jeg kan bare ikke holde ud at have dem på. Og det er bare én af grundene til de her smadrede Garcia-jeans er kommet blandt favoritterne. Odd Molly elsker jeg jo mere eller mindre pr. default. Men også her er der styles, der bare er mere end almindelig gode (til mig, forstås ;). I år er det Home-run toppen, som jeg bare synes er helt fantastisk. Den har den smukkeste udskæring og så er den blød, lækker og velsiddende. Canna-cardiganen har jeg altid været fan af. Jeg er muligvis ikke den bedste til at have den bundet – men jeg elsker bare kraven og formen. Især efter den er tilrettet, så der ikke er mega-mængder strik foran ;) Jeg glæder mig helt vildt til “søsteren” Can-can, der kommer i næste kollektion. Både i lang og kort version. Mums.
Det var dagens tøj-fnidder. Nu vil jeg til frisøren. Jeg var så heldig at få et afbud i dag. Hurra. Nøj, hvor jeg trænger ;)

Today3

Today1

Odd Molly Canna cardigan (2) >  Odd Molly Home-Run top (1) >  Garcia Lora jeans (29) >

 

 

8 kommentarer

 1. Mette Mikkelsen

  Superflot sæt, kan godt forstå det er en favorit. Får du flere af bukserne hjem i andre str? Toppen har du lige tilbage i min str 3 kan jeg se. Er på vej ud af døren, men må bestille når jeg kommer hjem
  Kh
  Mette

 2. Mette Mikkelsen

  Hej igen

  Det behøver du ikke. Kiggede lidt videre og med denne årstid så tror jeg faktisk mere jeg skal gå efter et par lidt kortere og nogle shorts. Har ledt længe efter afløsere til mine jeansshorts fra Please, og dem fra Garcia ser rigtig fine ud. Og så er der et par stumpejeans fra Garcia som jeg også kunne bruge. De ser bare ud til at have noget lavere talje, kan du sige nogetpå ca hvor høje de er foran ?

  Kh
  Mette

  • Hej Mette
   Ja, både shorts og stumpejeans fra Garcia er ret lækre. Stumpejeans er model Riva. Såvidt jeg husker, købte du et par med blomstermønster? Jeg kan også måle, hvis du vil?
   KH A :)

 3. Mette Mikkelsen

  Det må du meget gerne, synes stumpebuksen ser lav ud i taljen. Jeg købte de lyseblåmønstrede, som er lige lidt til den for lave side efter min mening

  Kh
  Mette

 4. Mette Mikkelsen

  Har de blomstrede i en str 31, tror du så ikke jeg skal bestille shorts i L?

  Kh
  Mette

  • Hej Mette :)
   Så har jeg mål til dig.
   Shortsene måler i str. L tværs over i taljen, 46 cm.
   Stumpebukserne (som er lidt små i størrelsen) måler i str. 31 tværs over i taljen, 42 cm. og er 22 cm. fra skridt til talje.
   Men du kan da bare komme og prøve ;)
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *