Lavendel

En dag hvor jeg kørte gennem landskabet på vej hjem fra Tversted blev jeg pludselig ramt af den dér umanérlige taknemmelighed der muligvis egentlig er det samme som lykke.
Solen hang lavt i horisonten og alting var smukkere end smukt. Jeg tænkte på hvor heldige vi er. Tænk at bo i et frit land, hvor vi kan bevæge os rundt som vi vil. Og hvor vi vil. Alle de muligheder vi har. Det kan godt være vi arbejder hysterisk meget og at vi har alt for lidt tid til alt for meget. Men på det tidspunkt, hvor jeg kørte lige dér, var manden taget til kapsejlads, jeg havde lige fyldt lidt op i “sommerbutikken” og nu skulle jeg hjem til mine isbasser og teenagere. Jeg tænkte på hvor heldige vi er… Det handler jo kun om at vælge. Ville vi sejle, ride ud i sommeraftenen, cykle til stranden, lave bål eller bare sætte os på terrassen og indsnuse den vidunderlige sommeraften? Jeg tror faktisk det kaldes at være lykkelig. Lige dér i det øjeblik føltes det i hvert fald sådan.

Dagens ord:
Memories made
in the nature
lasts a lifetime

Beach

Drinks

Tip til din Gin & Tonic
Alternativ til Mojitos
Kom saften fra en halv lime samt store stykker lime og meget grovhakkede mynteblade i et glas
sammen med gin – og lad det trække et kvarters tid.
Fyld masser af is og tonicvand i – og pynt evt. med en kvist mynte.
Skål :)
(Udtænkt fordi vi har uhyggeligt store mængder mynte i køkkenhaven og)

 

Figen

Hyp

Juni

Lavendel-

Forest

Skovens gaver ;)

Tjørn

Beach2

Beach4

Tak

 

2 kommentarer

  1. Smukke billeder:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *