Oddmolly

Nu forstår jeg hvorfor kattene ryster poterne af når de kommer ind fra regnen. Man bliver da vildt våd af at gå i regnvejr i bare tæer. Men det er SÅ skønt. Altså i kortere tid. Jeg fejrer sommeren ved at insistere på at have bare tæer hver dag. Et lille kiks ind imellem. Men ellers synes jeg selv jeg holder det meget godt.

Der findes et ordsprog “Enlig svale gør ingen sommer”. Enig. Her er det imidlertid “store mængder af meget våde og helt unge svaler oplæres i at fange insekter over søen i regnvejr”. De er sindssygt søde. Vildt ihærdige og totalt gennemblødte. Jeg stod musestille i regnen meget længe og ventede på at de skiftevis landede og forsøgte at tørre på hegnspælene og -tråden. Og så snart jeg udbrød et – ellers helt stille – “nårhhhh”, så fløj de med det samme. Hvis bare jeg var lidt hurtigere og havde fået stativet med, så kunne jeg have lavet GULD-billedet da de sad FEM svaler lige ved siden af hinanden på hegnet, mens de skældte ud på hinanden. Kom til at tænke på Pixar’s “For the Birds” >, som jeg elsker højt.

Det har jeg på i dag:
Odd Molly Lets Do It Knit (1) >  Odd Molly Grampa Shirt (1) >  Garcia Lora Jeans (29) >

Svale

 

3 kommentarer

  1. fine billeder:) bare det dog snart blev sommer!
    God weekend

  2. HVor er det et sjovt/sødt billede af den drivvåde svale ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *