Keramik, glas, genbrug og havmos

Lønstrup-strand12

Det var en helt perfekt lørdag. 3 ekstremt talende kvinder i en bil, 2 navigationer (der som noget helt nyt nu også kunne sige “paaaas på”, hvilket min mor mente var fordi hun kunne “se” at jeg kørte alt for hurtigt – især over bump). Vi forsøgte (mislykket) at skyde genvej da vi ret hurtigt indså at vi havde alt alt alt for lidt tid. Hvorfor går en hyggelig fridag mindst 10 gange så hurtigt som alle andre dage?
MEN vi nåede et besøg hos Dorthe Hansen, hvor jeg købte et eventyrligt smukt lattekrus i havgrøn. Derefter Lykkegaard, hvor jeg købte nylavet honning og “Den flade maves grød” fra Aurion. Vi sluttede af i Lønstrup hvor vi selvfølgelig besøgte Glashuset og Galleri Uggerbyder lige nu har en uovertruffet sommerudstilling med helt nye værker af én af mine favoritter, Lisbeth Ellinor. Derefter nylavet rabarbertærte hos Café Slugten og til sidst – nok dagens mest betagende oplevelse: stranden ved Lønstrup. Vinden var ikke eksisterende, lyset var grumset på den lækre måde, havet næsten fladt og temperaturen lun og blød. Behøver jeg fortælle at vi kunne være blevet der forevigt…

Lønstrup-strand5

Lønstrup-strand6

Lønstrup-strand11

Lønstrup-strand7

Lønstrup-strand8

Det har jeg på:
Odd Molly vintage jeansjakke · Container Hedy Dress (S) >
Birkenstock vintage Madrid (lignende her >)

Lønstrup-strand13

Lønstrup-strand10

Lønstrup-strand4

Lønstrup-strand3

Lønstrup-strand1

Lønstrup-strand2

Tak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *