Sensommer shopping-drømme

Odd-molly-mix

LINKS
Odd Molly Collins cardigan >  Odd Molly Underbar tank >  Odd Molly Cochran jeans >
By Birdie tørklæde >  Liebeskind Berlin shopper >  Fossil armbånd >  Fossil vedhæng >

 

Odd Molly’s nye kollektioner har næsten altid samme effekt: Jeg kommer til at drømme mig frem til situationer, hvor jeg helt sikkert lige får brug for den udkårne cardigan eller tunika eller top eller bluse eller eller eller… Kender du det med at man forestiller sig tidspunkter hvor et eller andet outfit bare vil være det helt perfekte? Og man kan nemt forestille sig hvor mange forskellige ting man kan sætte sammen med én af de dyre ting, for på dén måde at retfærdiggøre det overfor bankkontoen (eller manden ;) Jeg gør det ikke så meget som jeg har gjort. Men en gang imellem kommer det lige over mig igen. Som da jeg første gang så den nye Odd Molly kollektion. Den er altså virkelig go’! Jeg har muligvis skrevet det før – men jeg synes godtnok Odd Molly ruller sig flot ud denne gang. Især når man har en svaghed for strik med broderier og tunikaer med print ;)

 

Har du set at du forudbestille fra den næste del af Odd Molly’s efterårskollektion her >

 

2 kommentarer

  1. Jeg kender det ALT for godt:) Har flere gange besluttet at droppe Odd Molly men de vender altid tilbage med noget jeg ikke kan leve uden.
    Fik heldigvis fat i regnfrakken, den er helt fantastisk, og har stadig nogle enkelte fra tidligere kollektioner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *