Oddmolly-wilderness-1

August! Allerede? Og så uden rigtig sommer… Nåmen, så kan man da heldigvis fluks gå i gang med at bruge sin nye cardigan, som – hvis du spørger mig – også godt kunne hedder Darling. Så mumsi er den. Odd Molly har altså ramt plet med den her cardigan-model. Formen, længden (selvom jeg tilbeder de lange), slidserne og lynlåslukningen – åh, lynlåslukninger er bare… dejlige :)

Men bortset fra at alle taler om at det har været en dårlig sommer i år, så er vejret da egentlig blevet ok her de sidste par dage. Har jeg virkelig allerede glemt at vi cyklede Læsø rundt i regnvejr i går? Ja – det har jeg. For i dag var der guld-lys. Og guld-solnedgang. Tak.

Det var så Wilderness cardiganen jeg ville vise. Og der er faktisk ikke så meget mere at sige om den. Jeg mener, se lige hvor smuk den er. I dag havde jeg bare en basis-t-shirt på – men kan du ikke også forestille dig hvor fin den er med Cloudy Day toppen eller for den sags skyld Cloudy Day kjolen?

Og lur så lige videoen nederst :)

August1

Oddmolly-wilderness-2

August2

 

Oddmolly-wilderness-3

August3

Oddmolly-wilderness-4

Odd Molly Wilderness Cardigan (2) >  Odd Molly Icon Skirt & Basic t-shirt

 

En lille italiensk by ønskede sig så meget at Foo Fighters skulle komme og spille, at de samlede 1000 mennesker – og se (og især lyt) så lige… jeg er helt vild med konceptet ♥

 

2 kommentarer

  1. FEDT koncept – fik helt gåsehud. Ved du om det lykkedes for dem at få Foo Fighters til at komme? ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *