Time-out1

Skønhed har en funktion.
Eller… Ja, det er jo forskelligt hvad man synes der er pænt at se på. Jeg synes naturen er det smukkeste der findes. Og dyr er det dejligste at se på (og grine af) ;) Jeg har det simpelthen bare godt i naturen. Og sammen med dyr. Det gælder heldigvis mere eller mindre også for resten af familien. Og vi har haft den årlige cykeltur (på tandems – vigtig detalje) på Læsø og dagsturen til Ree Park (hvor jeg havde glemt teleoptikken og derfor ikke fik taget særlig mange billeder).
Ikke at det er nyt eller overraskende for mig – men har du hørt at det nu er bevist (jeg ved ikke hvordan) at mennesker bliver gladere når de ser på noget de synes er pænt?

Jeg elsker Læsø. Det er som en slags en parallelverden. Et lille dansk Narnia. Alt er bare mere fantastisk på Læsø (Og jeg blev ikke engang sur over at cykle i regnvejr). Vi besøgte bla. Storhaven og Saltsyderiet. Og vi lejede cykler hos Jarvis.
De sidste billeder er fra Ree, som jeg er ekstremt begejstret for. Især det fantastiske træ-sti-system der snor sig på søjler gennem skoven. De gudesmukke afrikanske løver, geparderne og – selvfølgelig – lemurerne. Har du aldrig besøgt parken, så kan den klart anbefales.

Time-out14

Time-out13

Time-out11

Time-out10

Time-out9

Time-out8

Time-out7

Time-out6

Time-out5

Time-out4

Time-out3

Time-out2

Time-out16

Time-out15

Time-out12

2 kommentarer

  1. Skønne billeder – Læsø har jeg til gode, ReePark er jeg også vild med ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *