Odd-molly-Collins-cardigan3

Ifølge kalenderen… sommerens sidste dag. Men pyt. Når bare den er sådan her. Stille silende, grøn og næsten overdrevet lækker. Jeg er nok ikke helt normal. Men jeg kan altså godt få lyst til at kramme et træ og kysse et blad. Især egetræer. Og de vilde efeu, der vokser op ad dem. Jaaaa… sådan har jeg det altså…

I dag indvier jeg den sprøde Cloudy day kjole og den helt eventyrligt smukke Collins cardigan. To – hvis-du-spørger-mig – musthaves dette efterår. Cardiganen… den kommer jeg til at bo i. Og kjolen er et let pust blandt alt det grå i min garderobe. Og bare et lille tip, hvis du ikke følger med i modestrømningerne: Pudder bliver SÅ stort både over vinteren og ind i foråret igen ;)

Jeg har, som du nok fornemmer, for meget på to-do-listen i øjeblikket – så det bliver ikke til så meget bloggeri. Jeg forestiller mig, hvordan jeg ville tænke, hvis jeg selv var læser – og jeg ville synes det var lidt kedeligt – men dog blive glad for et par billeder i ny og næ. Har du det også sådan, så ved du måske også at jeg er at finde på Instagram? Du kan se min profil her > Det er ikke det vilde, men lidt andet sker der dog :)

Odd-molly-Collins-cardigan4

Odd-molly-Collins-cardigan1

Odd-molly-Collins-cardigan2

Billeder herunder er med fordi jeg er SÅ stolt af mine hortensiaer i år. De er blevet totalt overladt til sig selv. Ingen vinterdækning, ingen beskæring. No nothing. Sådan. Og se dem lige! Meeen de har nok hørt at det var sidste chance i år. Ellers var de blevet skiftet ud med en eller anden mere u-hys bevoksning ;)

Odd-molly-Collins-cardigan5

Odd Molly Collins Cardigan (2) >  Odd Molly Cloudy Day Dress (2) >
Odd Molly paraply og leggings / Gamle gummistøvler fra IJ

2 kommentarer

  1. Fine billeder:) super flot cardigan, er bare ikke så meget til frynser

    • Tak, Henriette :)
      Nej – det med frynser kender jeg godt. Jeg kunne simpelthen ikke fordrage frynser for et par år siden. Men nu – nu ELSKER jeg dem bare! Synes de giver sådan et lækkert finish. Især når der er sådan lidt “styr” på dem, som på denne her :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *