Blev det her lige til en fredagsblog?

Odd-molly-cloudseeker-pants5

Ej, det er jo ikke med vilje. Det ved du godt, ikke? Jeg har været ekstra presset i denne uge. Og med hele to dage med migræne, så kommer man altså bagud. Men, hey! Nu er det fredag og det skal da fejres! :) Jeg har valgt at indvi mine nye total-lækre-loose-pants, som landede i går. Jeg skulle egentlig bare prøve dem. Og så matchede de jo den rosa mohair-sweater helt perfekt. Så det blev dagens outfit. Kender du forresten det med at man lige hopper i noget tøj, og så går der flere timer før man opdager at det, der faktisk irriterer helt vildt i nakken eller over lænden, er mærket, som man i farten helt glemte at fjerne…
Jeg vil forresten lige sige om det her sæt: Det kan godt være at sweateren ser lige lovlig plain ud her på billederne. Men det er fordi det er umuligt at gengive den helt utroligt fine kobberfarvede lurex-effekt. Og hvis du kan fantasere dig til et koksgråt tørklæde (som jeg havde det for varmt til at have på) så er det da en fantastisk mix, ikke? :)

TAK for kommentarerne til mit forrige indlæg + alle de søde mails, jeg har modtaget :) Dejligt at vide at I er der – og hænger ved. Jeg ser på jeres fine forslag – og så ser vi hvad det udvikler sig til.

Projekt Showroom. Status: Showroom up and running!
Yes – det blev færdigt på rekordtid. Ikke sådan at forstå at jeg ikke kan blive ved med at gå og pille her og der. Og der mangler da også stadig et skilt udenfor. Og et par andre småting. MEN det er der. Og det virker :) Lige nu er det bare rodet til igen, da vi forbereder sæt til modeshow. Endnu en stress-faktor. Men mere om det senere.

Odd-molly-cloudseeker-pants1

Odd-molly-cloudseeker-pants2

Gustav Basic Lurex Sweater (38) >  Odd Molly Cloud Seeker Pants (2) >  Catarina Martins boots >

♥   ♥   ♥

 

4 kommentarer

  1. Skønt sæt – og selvfølgelig hænger vi ved selvom du ikke poster hver dag – man har jo heller ikke selv tid til at tjekke hele tiden ;o) Uhh den bluse – ville være fin med den bukser jeg købte hos dig forleden, men jeg SKAL stoppe mine indkøb nu, ellers går det galt ;o)
    Knus

  2. Verkligen vacker kombination, perfekt matchat! De byxorna är underbara, jag väntar för att se om de kanske kommer i fler färger. Tycker också att det är helt OK att du skriver när du har tid och lust – bloggen ska inte vara ett tvång! Oavsett hur ofta du skriver så är det fortfarande samma härliga känsla här, som att man bara kan ta en skön paus och andas ut lite och njuta av dina vackra ord och bilder. :-) Kram Therése

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *