Odd-molly-peace-down-2

Hils på mine tre vintervenner: Dunjakken, printbukserne og turtleneck’en. Jeg er blevet helt vild med at kombinere med en enkel stilren bluse når jeg har mine favoritbukser på.  Det bliver til sådan et “tjekket-casual” look. En god kontrast fordi bukserne i sig selv larmer lidt med all-over-printet. Ellers kan man vist ikke anklage mig for at være særlig klassisk i min personlige tøjsmag – men den her turtleneck, den er jeg vild med. Den har et smukt perlemønster, der gør den ekstra fin, fordi man så kan regulere “frækheden” med det man tager under. Kender du Storm & Marie? Jamen, så vil jeg da anbefale dig at prøve. Kvaliteten er i top. Og så er der den lille finte ved sådan en turtleneck her i overgangsperioden, at man kan undvære tørklæde.
Omkring jakken: Jeg har ventet mange år på den helt rigtige dunjakke. Det lyder dramatisk – men jeg er lidt sippet med den slags. Jeg synes mange vinterjakker i den stil er for overgjorte. Kan klare ned til 50 graders kulde, har indbygget alarm, mega karabinhager og alt det dér. No offence – men det har jeg altså ikke brug for. Jeg vil bare gerne have en nem, lun og lækker-looking sag. Ikke for kort og ikke for lang. Med store lommer, hætte og regulering i taljen. Der har den her. Og så gør det jo ikke noget at den er fra Odd Molly ;)

Det var dagens tøjfnidder. Håber du nyder det heftige efterårsvejr. Her er vi lige ved at blæse væk. Det har dog den fordel at træernes farve lynhurtigt bliver helt fantastisk.

Dagens ord:
Inhale love
exhale hate.
Inhale confidence
exhale doubt.
Inhale beautiful
exhale ugly.

Odd-molly-peace-down-1

Odd-molly-peace-down-3

Odd-molly-peace-down-5

Odd Molly Peace Down Jacket (2) >  Odd Molly Cloud Seeker Pants (2) >
Storm & Marie Elena Turtleneck (M) >  Catarina Martins boots >

 

2 kommentarer

  1. Superlækker jakke – kender godt det med alt udstyret – er vild med Parajumpers – men ikke det kæmpe mærke på ærmet og karabinhagerne og alt det andet ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *