I den blå time

Gammel-skagen1

Efter indedage i tætte rækker, gjorde det underværker at blive blæst igennem på stranden ved Gammel Skagen. Himlen var fabelagtig og lyset lige til at spise – som altid i den blå time. Stemningen smagte lidt af både hyggelig og forladt, mens der ventes i halvlegen mellem Jul og Nytår.

Gammel-skagen7

Gammel-skagen8

Gammel-skagen2

Gammel-skagen3

Odd Molly Empire cardigan (2) >  Odd Molly Mollyfornia blouse (1) >  Garcia Heavy used black jeans (29) >
By Birdie silketørklæde (lignende) >

 

Gammel-skagen9

Gammel-skagen10

Gammel-skagen4

Gammel-skagen5

 

 

En kommentar

  1. Uha – jeg havde også en plan om at komme ud og gå hver dag i min juleferie – og hvor mange gange har jeg indtil videre fået gået? Ingen! Nu skal der vist et nytårsløfte til, lange ture i bilen hver dag til arbejde og ingen motion sætter sine tydelige spor på kroppen ;o)
    Godt Nytår til dig og dine ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *