Good Time Dress ♥ Shoreline Cardigan

odd-molly-good-time-dress-5

Det her er bare k.j.o.l.e.n. Jeg er VILD med den. VILD.
Odd Molly fandt på modellen for mange år siden – og dengang elskede jeg den også højt. Jeg synes sådan set bare den er blevet endnu smukkere. Farven er smukkere. Broderierne er smukkere. Men den er stadig nøjagtig lige så skøn og flagrende og florlet med masser af både smock og vidde. Jeg kommer til at leve i den til sommer. Men det kan jeg jo ikke vente på, så jeg har allieret mig med den überlækre Shoreline cardigan, som man egentlig godt kalde en storesøster til Lovebird. Det er nøjagtig samme mønsterstik. Tungt og lækkert – og i ren bomuld (tak for det). Shoreline fås faktisk også i farven porcelain, som matcher kjolen perfekt.
Nej-nej-nej-nejjj, jeg har ikke rendt sådan her rundt i skoven. Jeg har bare taget dunjakke og tørklæde af for lige at vise dig de fine detaljer. Og jeg kunne – jo, det er rigtig nok – faktisk holde varmen i hele 5 minutter. Foråret MÅ være på vej.
Jeg har gennemtestet gummistøvlerne. De tåler både vand og mudder og holder faktisk fødderne okay varme. I hvert fald til en almindelig skovvandring.

odd-molly-good-time-dress-2

odd-molly-good-time-dress-3

odd-molly-good-time-dress-4

odd-molly-good-time-dress-1

odd-molly-gummistøvler

odd-molly-good-time-dress-6

Odd Molly Good Time dress (1) >  Odd Molly Shoreline cardigan (2) >
Odd Molly Burn baby burn leggings (2) >  Odd Molly Low Tide gummistøvler >
Maison Scotch bomuld/silketørklæde >

 

2 kommentarer

  1. Så fint! Jag gillar både klänningen och cardin. :)
    kramar!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *