Suedelook, sandaltid og genbrugstøj

10feet-kjole1

Jeg er fortabt. Alt hvad der er ruskind eller ligner ruskind gør mig blød om hjertet. Og alle kjoler der er skjortekjoler er geniale. Det var dagens statement. Jeg befinder mig i lag-på-lag-for-at-kunne-tage-af-og-på-dagen-igennem-tiden. OG sandal-tiden. Jeg begynder dagen med strømper på – og kan allerede midt på formiddagen ikke holde det ud. Jeg skal bare have sådan lidt kolde fødder lige for tiden. Der er egentlig mærkeligt, nu jeg tænker over det, men sådan er det bare.

Og ved du så lige hvad der skete her i weekenden? Wuuuuhaaaa! Jeg fik ryddet op i mit – hehe, ja – walk-in skab. Helt vildt meget! Jeg håber virkelig der er nogle der bliver glade når de tømmer tøjcontainere. Jeg smed utrolig meget ud. Og så har jeg givet lidt væk til familie og venner. OG det bedste er sat til salg på Secondhand-shoppen, hvor der bliver lagt mere på de kommende dage. Halvdelen af pengene fra salget sender jeg til Syrien. Krigen i Syrien er mit ømme punkt fordi det rammer lige nøjagtig børnene så hårdt.
Du kan se mere om hjælpearbejdet i Syrien her >  Og du kan se hvad jeg sælger her >

Ja – det er godtnok sådan lidt dobbelt at sidde her og skrive om tøj (?!) når der er krig i verden… Men… ja… lige nu er det her jeg skal være. Måske engang skal jeg være et andet sted.

10feet-kjole2

Odd Molly Empire Long Cardigan (2) >  10 Feet Suedelook Shirtdress (M) >  Birkenstock Arizona sandaler >
Odd Molly leggings og underkjole (gamle)

10feet-kjole3

10feet-kjole-birkenstock

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *