Odd Molly L.O.V.E Dress

odd-molly-love-dress-1

Alt gik op i en højere enhed i går, da vi deltog i min venindes smukke datters konfirmation på den lille ø, Egholm i Limfjorden. Alt var bare perfekt. Lige fra vejret til maden. Og jeg betages gang på gang af ungdommen. Var vi så smukke, så bevidste, så søde og så kærlige da vi var 13 år? Allerede efter første tale var min makeup ødelagt. Jamen… det bliver da også værre og værre med mig… Nå, men den vidunderlige nye Odd Molly kjole blev indviet. Den er også perfekt. Så lækker og sommerfrisk. Og behagelig og smuk. Og de espadrillos. Jeg må indrømme jeg frygtede jeg ikke kunne klare en hel dag i dem. Men de er overraskende behagelige. Først da turen gik mod færgen hjemad blev de skiftet ud med Birkenstocks.

odd-molly-love-dress-5

odd-molly-love-dress-2

odd-molly-love-dress-3

Gustav ruskindsfrakke/kjole (38) >  Odd Molly L.O.V.E Dress (2) >  Odd Molly On Heel Espadrillos >
Smykker fra By Birdie og Birgitte Munch

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *